Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10208
Назва: Пріоритетні напрямки в реформуванні національної системи технічного регулювання харчової галузі
Автори: Мазуренко, І. К.
Ключові слова: плодоовочеві консерви;дитяче харчування;технічне регулювання;національна стандартизація
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Мазуренко І. К. Пріоритетні напрямки в реформуванні національної системи технічного регулювання харчової галузі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 108-111.
Короткий огляд (реферат): Розроблення національних стандартів України гарантує виробництво високоякісних плодоовочевих консервів, в тому числі дитячого харчування, з дотриманням показників якості та безпеки, які гармонізовані з міжнародними та європейськими стандартами. Застосування національних стандартів буде сприяти розвитку національної стандартизації в умовах вступу України дo COT.
Working out of national standards of Ukraine guarantees manufacture of high-quality fruit-and-vegetable canned food, including a children's food, with observance of indicators of quality and safety which are harmonized with the international and European standards. Application of national standards will promote development of national standardization in the conditions of the introduction of Ukraine into the WTO.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10208
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_19.pdf355.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.