Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10208
Название: | Пріоритетні напрямки в реформуванні національної системи технічного регулювання харчової галузі |
Авторы: | Мазуренко, І. К. |
Ключевые слова: | плодоовочеві консерви;дитяче харчування;технічне регулювання;національна стандартизація |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Мазуренко І. К. Пріоритетні напрямки в реформуванні національної системи технічного регулювання харчової галузі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 108-111. |
Краткий осмотр (реферат): | Розроблення національних стандартів України гарантує виробництво високоякісних плодоовочевих консервів, в тому числі дитячого харчування, з дотриманням показників якості та безпеки, які гармонізовані з міжнародними та європейськими стандартами. Застосування національних стандартів буде сприяти розвитку національної стандартизації в умовах вступу України дo COT. Working out of national standards of Ukraine guarantees manufacture of high-quality fruit-and-vegetable canned food, including a children's food, with observance of indicators of quality and safety which are harmonized with the international and European standards. Application of national standards will promote development of national standardization in the conditions of the introduction of Ukraine into the WTO. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10208 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_19.pdf | 355.57 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.