Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10208
Title: | Пріоритетні напрямки в реформуванні національної системи технічного регулювання харчової галузі |
Authors: | Мазуренко, І. К. |
Keywords: | плодоовочеві консерви;дитяче харчування;технічне регулювання;національна стандартизація |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Мазуренко І. К. Пріоритетні напрямки в реформуванні національної системи технічного регулювання харчової галузі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 108-111. |
Abstract: | Розроблення національних стандартів України гарантує виробництво високоякісних плодоовочевих консервів, в тому числі дитячого харчування, з дотриманням показників якості та безпеки, які гармонізовані з міжнародними та європейськими стандартами. Застосування національних стандартів буде сприяти розвитку національної стандартизації в умовах вступу України дo COT. Working out of national standards of Ukraine guarantees manufacture of high-quality fruit-and-vegetable canned food, including a children's food, with observance of indicators of quality and safety which are harmonized with the international and European standards. Application of national standards will promote development of national standardization in the conditions of the introduction of Ukraine into the WTO. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10208 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_19.pdf | 355.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.