Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10127
Назва: Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертів
Автори: Юрченко, С. Л.
Сабодаш, Г. О.
Коваленко, С. М.
Ключові слова: сухе молоко;молочні десерти;карагінан;гелі
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Юрченко С. Л., Сабодаш Г. О., Коваленко С. М. Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 82-89.
Короткий огляд (реферат): Установлено залежності міцності гелів, утворених розчинами k-карагінану у присутності j-карагінану та CaCl2 за різних концентрацій компонентів у системі. Визначено раціональні межі введення k-карагінану та j-карагінану в технологіях молочних десертів з використанням сухого молока.
Dependencies of the strength of gels formed by solutions of k-carrageenan in the presence of j-carrageenan and CaCl2 at various concentrations of the components in the system were determined. Limits of rational insertion of k-carrageenan and j-carrageenan in technology of dairy desserts with the use of the dried milk.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10127
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_15.pdf594 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.