Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10127
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЮрченко, С. Л.-
dc.contributor.authorСабодаш, Г. О.-
dc.contributor.authorКоваленко, С. М.-
dc.date.accessioned2022-10-23T17:15:56Z-
dc.date.available2022-10-23T17:15:56Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationЮрченко С. Л., Сабодаш Г. О., Коваленко С. М. Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 82-89.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10127-
dc.description.abstractУстановлено залежності міцності гелів, утворених розчинами k-карагінану у присутності j-карагінану та CaCl2 за різних концентрацій компонентів у системі. Визначено раціональні межі введення k-карагінану та j-карагінану в технологіях молочних десертів з використанням сухого молока.uk_UA
dc.description.abstractDependencies of the strength of gels formed by solutions of k-carrageenan in the presence of j-carrageenan and CaCl2 at various concentrations of the components in the system were determined. Limits of rational insertion of k-carrageenan and j-carrageenan in technology of dairy desserts with the use of the dried milk.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсухе молокоuk_UA
dc.subjectмолочні десертиuk_UA
dc.subjectкарагінанuk_UA
dc.subjectгеліuk_UA
dc.titleОбґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_15.pdf594 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.