Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10127
Название: | Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертів |
Авторы: | Юрченко, С. Л. Сабодаш, Г. О. Коваленко, С. М. |
Ключевые слова: | сухе молоко;молочні десерти;карагінан;гелі |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Юрченко С. Л., Сабодаш Г. О., Коваленко С. М. Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 82-89. |
Краткий осмотр (реферат): | Установлено залежності міцності гелів, утворених розчинами k-карагінану у присутності j-карагінану та CaCl2 за різних концентрацій компонентів у системі. Визначено раціональні межі введення k-карагінану та j-карагінану в технологіях молочних десертів з використанням сухого молока. Dependencies of the strength of gels formed by solutions of k-carrageenan in the presence of j-carrageenan and CaCl2 at various concentrations of the components in the system were determined. Limits of rational insertion of k-carrageenan and j-carrageenan in technology of dairy desserts with the use of the dried milk. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10127 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_15.pdf | 594 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.