Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10085
Назва: | Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування |
Автори: | Павлюк, Р. Ю. Крячко, Т. В. Яницький, В. В. Афанасьєва, В. А. Максимова, Н. П. |
Ключові слова: | біотестування;заморожені БАД;ягоди;гомогенні пасти із ягід;чорна смородина;чорноплідна горобина |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Крячко Т. В., Яницький В. В., Афанасьєва В. А., Максимова Н. П. Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 3-8. |
Короткий огляд (реферат): | Методом біотестування вивчено біологічну активність заморожених БАД із ягід (чорної смородини та чорноплідної горобини) порівняно з традиційно грубоподрібненими ягодами. Показано, що ступінь засвоєння гомогенних паст із ягід в 2...3 рази вищий, вони мають більш високу біологічну активність, ніж свіжі ягоди, і знаходяться в більш легкозасвоюваній формі. The method of biotesting is study biological activity of the frozen bioactive additions from berries (black ashberry and black currant) by comparison to the tra ditionally rudely ground up berries. It is rotined that degree of mastering of homoge neous pastes from berries in 2...3 time higher and they have more high biological activity what fresh berries and are in a more easily assimilable form. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10085 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (9) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_3.pdf | 530.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.