Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10085
Название: Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Крячко, Т. В.
Яницький, В. В.
Афанасьєва, В. А.
Максимова, Н. П.
Ключевые слова: біотестування;заморожені БАД;ягоди;гомогенні пасти із ягід;чорна смородина;чорноплідна горобина
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Крячко Т. В., Яницький В. В., Афанасьєва В. А., Максимова Н. П. Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 3-8.
Краткий осмотр (реферат): Методом біотестування вивчено біологічну активність заморожених БАД із ягід (чорної смородини та чорноплідної горобини) порівняно з традиційно грубоподрібненими ягодами. Показано, що ступінь засвоєння гомогенних паст із ягід в 2...3 рази вищий, вони мають більш високу біологічну активність, ніж свіжі ягоди, і знаходяться в більш легкозасвоюваній формі.
The method of biotesting is study biological activity of the frozen bioactive additions from berries (black ashberry and black currant) by comparison to the tra ditionally rudely ground up berries. It is rotined that degree of mastering of homoge neous pastes from berries in 2...3 time higher and they have more high biological activity what fresh berries and are in a more easily assimilable form.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10085
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_3.pdf530.72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.