Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10085
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorКрячко, Т. В.-
dc.contributor.authorЯницький, В. В.-
dc.contributor.authorАфанасьєва, В. А.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.date.accessioned2022-10-22T17:04:55Z-
dc.date.available2022-10-22T17:04:55Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Крячко Т. В., Яницький В. В., Афанасьєва В. А., Максимова Н. П. Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 3-8.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10085-
dc.description.abstractМетодом біотестування вивчено біологічну активність заморожених БАД із ягід (чорної смородини та чорноплідної горобини) порівняно з традиційно грубоподрібненими ягодами. Показано, що ступінь засвоєння гомогенних паст із ягід в 2...3 рази вищий, вони мають більш високу біологічну активність, ніж свіжі ягоди, і знаходяться в більш легкозасвоюваній формі.uk_UA
dc.description.abstractThe method of biotesting is study biological activity of the frozen bioactive additions from berries (black ashberry and black currant) by comparison to the tra ditionally rudely ground up berries. It is rotined that degree of mastering of homoge neous pastes from berries in 2...3 time higher and they have more high biological activity what fresh berries and are in a more easily assimilable form.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбіотестуванняuk_UA
dc.subjectзаморожені БАДuk_UA
dc.subjectягодиuk_UA
dc.subjectгомогенні пасти із ягідuk_UA
dc.subjectчорна смородинаuk_UA
dc.subjectчорноплідна горобинаuk_UA
dc.titleВивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (9)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_1_3.pdf530.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.