Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Стратегія формування інноваційних послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесуКалєнік, К. В.; Александрова, Вікторія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі готельно-ресторанної та митної справи
2022Інноваційні рішення підвищення конкурентоспроможності закладів гостинностіОдарченко, М. С.; Шевченко, Владислав Андрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2022Впровадження інновацій та проект готелю з рестораном у Рівненській областіОдарченко, Д. М.; Побережна, Наталія Миколаївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження сучасних технологій управління персоналом у готельно-ресторанному підприємствіОдарченко, Д. М.; Гордієнко, Влад Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Розробка заходів з підвищення конкурентоспроможності в підприємствах готельного господарстваКалєнік, К. В.; Кузьменко, Ілона Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження інноваційних технологій в підприємства готельного господарстваКалєнік, К. В.; Кузьменко, Яна Ігорівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Розвиток виробничої стратегії готельного підприємстваСкриннік, В. І.; Бублик, Єлизавета Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження інноваційних послуг у підприємства готельно-ресторанного бізнесуКалєнік, К. В.; Нечепуренко, Кристина Борисівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства на прикладі ресторану «lux»Одарченко, Д. М.; Головатенко, Максим Геннадійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження інновацій та розробка проєкту готелю сімейного призначення у Харківській областіОдарченко, Д. М.; Цукренко, Ірина Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи