Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Яцун, Л. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 85
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Iмплементацiя нацiональної економiчної стратегiї – 2030 в наукові дослiдження факультету менеджменту
Яцун, Л. М.
2022
Антикризове управління міжнародним готельно-ресторанним комплексом
Яцун, Л. М.
;
Мороз, Владислав
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022
Взаємодія освіти та бізнесу при підготовці менеджерів сфери гостинності
Яцун, Л. М.
;
Ткачова, С. С.
2020
Глобальні та національні тенденції підготовки фахівців сучасного підприємництва
Яцун, Л. М.
2019
Державне регулювання системи харчування населення
Яцун, Л. М.
;
Хомутова, Я. В.
2014-05-22
Державне регулювання системи харчування населення
Яцун, Л. М.
;
Буданов, І. В.
2012
Дидактичні підходи до проектування туристичних послуг
Яцун, Л. М.
;
Буданов, І. В.
2024
Еволюція та чинники харчування туристів
Яцун, Л. М.
;
Румянцева, Н.
2019
Ефективність управління системами харчування у сфері туризму
Яцун, Л. М.
;
Черненко, Д. С.
2013
Засоби діагностики якості підготовки менеджерів у системі корпоративних стандартів освіти
Яцун, Л. М.
;
Селютін, В. М.
2016
Застосування принципів діяльності фрактальних структур у роботі торговельних підприємств
Яцун, Л. М.
;
Селютін, С. В.
2013
Його ідеї випереджали час
Зорін, І. В.
;
Яцун, Л. М.
2013
Компетентнісний підхід у формуванні системи стандартів вищої освіти ХДУХТ
Яцун, Л. М.
;
Ольшанський, О. В.
;
Чернікова, Г. С.
2021
Кулінарна дипломатія в системі менеджменту зовнішньоекономічної діяльності
Яцун, Л. М.
;
Віннікова, В. В.
2019
Кулінарний ІТ-гід міста Харкова
Яцун, Л. М.
;
Байрачна, М. А.
2019
Кулінарні традиції туристів як чинник формування ресторанної мережі
Яцун, Л. М.
;
Хомутова, Я. В.
2019
Маркетинг та його роль в управлінні системою готельно-ресторанного обслуговування
Яцун, Л. М.
;
Дьожина, О. С.
2012
Методологічні основи формування стратегій розвитку сфери харчування регіону
Яцун, Л. М.
2019
Методологічні підходи до управління розвитком сфери харчування населення
Яцун, Л. М.
;
Горяйнов, А. Б.
2019-05-15
Методологічні підходи до управління сферою харчування
Яцун, Л. М.