Browsing by Author Яцун, Л. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 77  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Iмплементацiя нацiональної економiчної стратегiї – 2030 в наукові дослiдження факультету менеджментуЯцун, Л. М.
2022Антикризове управління міжнародним готельно-ресторанним комплексомЯцун, Л. М.; Мороз, Владислав; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2022Взаємодія освіти та бізнесу при підготовці менеджерів сфери гостинностіЯцун, Л. М.; Ткачова, С. С.
2020Глобальні та національні тенденції підготовки фахівців сучасного підприємництваЯцун, Л. М.
2019Державне регулювання системи харчування населенняЯцун, Л. М.; Хомутова, Я. В.
2014-05-22Державне регулювання системи харчування населенняЯцун, Л. М.; Буданов, І. В.
2012Дидактичні підходи до проектування туристичних послугЯцун, Л. М.; Буданов, І. В.
2024Еволюція та чинники харчування туристівЯцун, Л. М.; Румянцева, Н.
2019Ефективність управління системами харчування у сфері туризмуЯцун, Л. М.; Черненко, Д. С.
2013Засоби діагностики якості підготовки менеджерів у системі корпоративних стандартів освітиЯцун, Л. М.; Селютін, В. М.
2016Застосування принципів діяльності фрактальних структур у роботі торговельних підприємствЯцун, Л. М.; Селютін, С. В.
2013Компетентнісний підхід у формуванні системи стандартів вищої освіти ХДУХТЯцун, Л. М.; Ольшанський, О. В.; Чернікова, Г. С.
2021Кулінарна дипломатія в системі менеджменту зовнішньоекономічної діяльностіЯцун, Л. М.; Віннікова, В. В.
2019Кулінарний ІТ-гід міста ХарковаЯцун, Л. М.; Байрачна, М. А.
2019Кулінарні традиції туристів як чинник формування ресторанної мережіЯцун, Л. М.; Хомутова, Я. В.
2019Маркетинг та його роль в управлінні системою готельно-ресторанного обслуговуванняЯцун, Л. М.; Дьожина, О. С.
2012Методологічні основи формування стратегій розвитку сфери харчування регіонуЯцун, Л. М.
2019Методологічні підходи до управління розвитком сфери харчування населенняЯцун, Л. М.; Горяйнов, А. Б.
2019-05-15Методологічні підходи до управління сферою харчуванняЯцун, Л. М.
2021Методологія формування ресторанної інфраструктури туристських дестинаційЯцун, Л. М.