Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51303
Title: | Еволюція та чинники харчування туристів |
Authors: | Яцун, Л. М. Румянцева, Н. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків |
Citation: | Яцун Л. М., Румянцева Н. Еволюція та чинники харкування туристів. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року). Харків: ДБТУ. Ч. 2. 2024. С. 623-625. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51303 |
Appears in Collections: | Управління розвитком соціально-економічних систем |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnych system_Ch 2_ 2024_623-625.pdf | 232.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.