Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Яценко, І. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 38
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2024
Актуальність судово-ветеринарної експертизи як засобу доказування у судочинстві
Яценко, І. В.
2024
Алгоритм діагностики фатального отруєння бродіфакумом котів та ізоніазидом собак: ключові судово-ветеринарні акценти
Казанцев, Р. Г.
;
Яценко, І. В.
2020
Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів
Дегтярьов, М. О.
;
Яценко, І. В.
;
Жейнова, Н. М.
;
Дегтярьов, І. М.
2017
Аналізування показників безпеки та якості товарної ставкової риби за різного технологічного рівня вирощування
Букалова, Н. В.
;
Богатко, Н. М.
;
Яценко, І. В.
;
Сердюков, Я. К.
2023
Анатомія свійської птиці: навчальний посібник
Кущ, М. М.
;
Мірошнікова, О. С.
;
Яценко, І. В.
;
Горбатенко, В. П.
;
Фесенко, І. А.
;
Бирка, О. В.
2023
Атестація судово-ветеринарних експертів як етап їх професійної підготовки у державних спеціалізованих експертних установах України
Яценко, І. В.
2018-06-29
Біохімічні показники крові поросят за коліентеротоксемії на фоні надлишку Купруму, Феруму та Кобальту у кормах
Запека, І. Є.
;
Яценко, І. В.
2020-11-15
Визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктази
Яценко, І. В.
;
Забарна, І. В.
;
Богатко, Н. М.
;
Родіонова, К. О.
;
Бусол, Л. В.
;
Богатирьова, А. М.
;
Ткачук, С. А.
;
Бородін, Ю. М.
2024
Встановлення залежності першого рівня у причинно-наслідковому зв’язку несприятливих наслідків механічної асфіксії тварин
Казанцев, Р. Г.
;
Яценко, І. В.
2017
Відповідність крупи гречаної, що реалізуюється в роздрібній торгівлі, вимогам національного стандарту
Бондаревський, М. М.
;
Яценко, І. В.
;
Северин, Р. В.
;
Богатирьова, А. Н.
;
Рютіна, Л. Р.
2017
Динаміка живої маси курчат-бройлерів за збагачення раціону комплексом наномікроелементів в аспекті ветеринарно-санітарної експертизи
Кириченко, В. М.
;
Яценко, І. В.
;
Бусол, Л. В.
2017
До питання визначення показників якості варених ковбасних виробів
Богатко, Н. М.
;
Букалова, Н. В.
;
Сердюков, Я. К.
;
Яценко, І. В.
2018-12-21
До питання причин післякастраційних ускладнень у бичків в умовах приватного сектору
Скрипка, М. В.
;
Телятніков, А. В.
;
Панікар, В. І.
;
Яценко, І. В.
2023
Доктринальні засади інтеграції спеціальних ветеринарних знань у комплексні судово-експертні дослідження: проблеми та шляхи їх вирішення
Яценко, І. В.
2023
Завдання судово-ветеринарної експертизи: теоретичні й праксеологічні проблеми та шляхи їх вирішення
Яценко, І. В.
2017
Застосування методу мікроструктурного визначення бактерій у м'ясі забійниих тварин та м'ясопродуктах
Богатко, Н. М.
;
Щуревич, Г. П.
;
Сахнюк, Н. І.
;
Яценко, І. В.
2018-12-21
Контроль якості та безпечності м’ясної сировини за застосування експресного методу
Богатко, Н. М.
;
Яценко, І. В.
;
Рютіна, Л. Р.
2023
Концептуальні положення загальної теорії судово-ветеринарної експертизи
Яценко, І. В.
2018
Методичні рекомендації з написання дипломної роботи для студентів зі спеціальності 211 – «Ветеринарна медицина» ОКР «магістр»
Головко, В. О.
;
Приходько, Ю. О.
;
Яценко, І. В.
;
Митрофанов, О. В.
;
Сарбаш, Д. В.
;
Жиліна, В. М.
;
Федоренко, С. Я.
;
Боровков, С. Б.
;
Маценко, О. В.
2024
Можливості судово-ветеринарної експертизи у зв’язку із масовим мором тваринних гідробіонтів
Яценко, І. В.