Browsing by Author Яценко, І. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 38  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Актуальність судово-ветеринарної експертизи як засобу доказування у судочинствіЯценко, І. В.
2024Алгоритм діагностики фатального отруєння бродіфакумом котів та ізоніазидом собак: ключові судово-ветеринарні акцентиКазанцев, Р. Г.; Яценко, І. В.
2020Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктівДегтярьов, М. О.; Яценко, І. В.; Жейнова, Н. М.; Дегтярьов, І. М.
2017Аналізування показників безпеки та якості товарної ставкової риби за різного технологічного рівня вирощуванняБукалова, Н. В.; Богатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Сердюков, Я. К.
2023Анатомія свійської птиці: навчальний посібникКущ, М. М.; Мірошнікова, О. С.; Яценко, І. В.; Горбатенко, В. П.; Фесенко, І. А.; Бирка, О. В.
2023Атестація судово-ветеринарних експертів як етап їх професійної підготовки у державних спеціалізованих експертних установах УкраїниЯценко, І. В.
2018-06-29Біохімічні показники крові поросят за коліентеротоксемії на фоні надлишку Купруму, Феруму та Кобальту у кормахЗапека, І. Є.; Яценко, І. В.
2020-11-15Визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктазиЯценко, І. В.; Забарна, І. В.; Богатко, Н. М.; Родіонова, К. О.; Бусол, Л. В.; Богатирьова, А. М.; Ткачук, С. А.; Бородін, Ю. М.
2024Встановлення залежності першого рівня у причинно-наслідковому зв’язку несприятливих наслідків механічної асфіксії тваринКазанцев, Р. Г.; Яценко, І. В.
2017Відповідність крупи гречаної, що реалізуюється в роздрібній торгівлі, вимогам національного стандартуБондаревський, М. М.; Яценко, І. В.; Северин, Р. В.; Богатирьова, А. Н.; Рютіна, Л. Р.
2017Динаміка живої маси курчат-бройлерів за збагачення раціону комплексом наномікроелементів в аспекті ветеринарно-санітарної експертизиКириченко, В. М.; Яценко, І. В.; Бусол, Л. В.
2017До питання визначення показників якості варених ковбасних виробівБогатко, Н. М.; Букалова, Н. В.; Сердюков, Я. К.; Яценко, І. В.
2018-12-21До питання причин післякастраційних ускладнень у бичків в умовах приватного секторуСкрипка, М. В.; Телятніков, А. В.; Панікар, В. І.; Яценко, І. В.
2023Доктринальні засади інтеграції спеціальних ветеринарних знань у комплексні судово-експертні дослідження: проблеми та шляхи їх вирішенняЯценко, І. В.
2023Завдання судово-ветеринарної експертизи: теоретичні й праксеологічні проблеми та шляхи їх вирішенняЯценко, І. В.
2017Застосування методу мікроструктурного визначення бактерій у м'ясі забійниих тварин та м'ясопродуктахБогатко, Н. М.; Щуревич, Г. П.; Сахнюк, Н. І.; Яценко, І. В.
2018-12-21Контроль якості та безпечності м’ясної сировини за застосування експресного методуБогатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Рютіна, Л. Р.
2023Концептуальні положення загальної теорії судово-ветеринарної експертизиЯценко, І. В.
2018Методичні рекомендації з написання дипломної роботи для студентів зі спеціальності 211 – «Ветеринарна медицина» ОКР «магістр»Головко, В. О.; Приходько, Ю. О.; Яценко, І. В.; Митрофанов, О. В.; Сарбаш, Д. В.; Жиліна, В. М.; Федоренко, С. Я.; Боровков, С. Б.; Маценко, О. В.
2024Можливості судово-ветеринарної експертизи у зв’язку із масовим мором тваринних гідробіонтівЯценко, І. В.