Browsing by Author Юр’єва, Ольга Олексіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчуванняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Соколова, Лора Михайлівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна
2016Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників із рекордними характеристикамиПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Скрипка, Лідія Іванівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна
2016Нове слово в технології отримання продуктів на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесуПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Таубер, Роман Давід; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Юр’єва, Ольга Олексіївна
2024Нові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування»Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Шальопа, Андрій Миколайович
2024Нові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Харчові добавки: доцільність застосування в продуктах оздоровчого харчування»Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Шальопа, Андрій Миколайович
2020Розробка нового способу та нанотехнологій виробництва рослинних добавок із нуту для виготовлення оздоровчих продуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Погарський, Олексій Сергійович; Балабай, Катерина Сергіївна
2020Розробка оздоровчих вафельних кондитерських виробів нового покоління та начинок, які сприяють зміцненню імунітетуПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2024Технологія галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»Погарська, Вікторія Вадимівна; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2024Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування»Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Погарський, Олексій Сергійович; Лосєва, Світлана Михайлівна
2024Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»Погарська, Вікторія Вадимівна; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Лосєва, Світлана Михайлівна