Browsing by Author Чуйко, А. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукціїМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Томашевська, Р. Я.
2009Аналіз поглядів на ієрархічну структуру, формування асортименту товарів та управління їх асортиментним складомМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.
2013Дослідження можливості використання пасти з гарбуза й моркви та фруктози у виробництві йогуртівЧуйко, А. М.; Борисенко, І. В.
2010Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостямиМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Томашевська, Р. Я.
2012Маркетингові дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняними виробами в місті ХарковіМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М.; Томашевська, Р. Я.
2012Перспективи створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукціїЧуйко, А. М.; Свідло, К. В.; Шубіна, Л. Ю.; Чуйко, М. М.
2009Покращення структурно-механічних характеристик морозива з добавками тваринного та рослинного походженняЧуйко, А. М.; Шевченко, О. Є.; Дюкарева, Г. І.; Томашевська, Р. Я.
2013Розробка технології йогурту функціонального призначення з використанням натуральних підсолоджувачів і рослинних наповнювачівЧуйко, А. М.; Чуйко, М. М.; Борисенко, І. В.
2012Системні дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняною продукцією на ХарківщиніЧуйко, А. М.; Мостова, Л. М.; Чуйко, М. М.
2013Створення борошняних виробів функціонального призначення з використанням добавок із рослинної сировиниЧуйко, А. М.; Чуйко, М. М.
2011-10-20Теоретичні аспекти формування споживчих властивостей борошняної продукції високої якостіМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.