Browsing by Author Червоний, Віталій Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз ефективності використання системи кейтерингового обслуговування та кейтерингового обладнання в закладах готельно-ресторанного господарстваГорєлков, Дмитро Вікторович; Червоний, Віталій Миколайович; Подлепіна, Поліна Олександрівна
2012Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвукуДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Нечипоренко, Данило Олександрович
2017Безвідходні технології переробки ставкової рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Максименко, Максим Михайлович
2017-03-27ГомогенізаторДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна; Шипко, Ганна Миколаївна
2017-03-27ГомогенізаторДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна; Шипко, Ганна Миколаївна
2015Економічна ефективність упровадження ультразвукового апарата для соління рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Круглова, Олена Анатоліївна; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2017Експериментальні дослідження зміни середнього діаметра часточок дисперсної фази в молоці від тривалості ультразвукової обробкиПостнова, Ольга Миколаївна; Червоний, Віталій Миколайович; Постнов, Олександр Станіславович
2016Експериментальні дослідження процесу гомогенізації молока в полі ультразвукових хвильПостнов, Геннадій Михайлович; Шипко, Ганна Миколаївна; Червоний, Віталій Миколайович; Постнова, Ольга Миколаївна
2014Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної рибиПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2017Механізми ультразвукової інтенсифікації масообмінних процесів під час соління м'ясаКоренець, Юрій Миколайович; Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2017Оцінювання ефективності використання ультразвуку в процесі соління рибної сировиниПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2020Практичне використання он-лайн сервісів при викладанні дисципліни «інтелектуальна власність»Дейниченко, Григорій Вікторович; Горєлков, Дмитро Вікторович; Червоний, Віталій Миколайович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович
2006-07-17Пристрій для вимірювання лінійних переміщеньПостнов, Генадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Дуб, Володимир Васильович; Червоний, Віталій Миколайович
2010-03-10Пристрій для вимірювання сили різанняПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович
2013-02-25Пристрій для знезараження м'ясної сировиниДейниченко, Григорій Вікторович; Постнов, Геннадій Михайлович; Нечипоренко, Даниіл Андрійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яременко, Володимир Анатолійович
2009-07-27Пристрій для отримання емульсії з жировмісної сировиниПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2015-10-26Пристрій для соління рибної сировини за допомогою ультразвукуПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович; Яковлєв, Олег Володимирович
2010-03-10Пристрій для тендеризації м'ясної сировини за допомогою ультразвукуПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович; Червоний, Віталій Миколайович
2020Проблеми впровадження безвідходної технології переробки ставкової риби та способи їх вирішенняЧервоний, Віталій Миколайович; Кононикін, Віталій Дмитрович; Перекрест, Володимир Вікторович; Бондаренко, Олена Олександрівн
2014Розробка ультразвукового способу очищення ставкової риби від лускиПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович; Зубрєв, Антон Сергійович