Browsing by Author Цихановська, І. В.
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2019-05-15 | Використання наночастинок природних мінералів у харчових технологіях | Євлаш, В. В.; Цихановська, І. В. |
2019-05-15 | Вплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива під час зберігання | Цихановська, І. В.; Євлаш, В. В.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф. |
2019-05-15 | Дослідження впливу харчової добавки «Магнетофуд» на фізико-хімічні показники м’ясних посічених напівфабрикатів | Скуріхіна, Л. А.; Цихановська, І. В.; Павлоцька, Л. Ф. |
2013 | Дослідження впливужиромагнетитової суспензії на термін зберігання тваринних жирів | Денисова, А. Ю.; Цихановська, І. В.; Скородумова, О. Б.; Гончаренко, Я. М.; Приймак, Г. О.; Шевченко, І. В. |
2013 | Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугування | Дуденко, Н. В.; Цихановська, І. В.; Андрєєва, Є. І.; Язенкова, В. Є. |
2019-05-15 | Економічна ефективність упровадження у виробництво інноваційної продукції | Євлаш, В. В.; Круглова, О. А.; Цихановська, І. В.; Євлаш, Т. О. |
2023 | Збагачення раціону харчування населення комплексом природних антиоксидантів у військовий час | Лазарєва, Т. А; Лазарєв, М. І.; Цихановська, І. В. |
2021-04-08 | Перспективи використання харчової нанодобавки на основі подвійного оксиду заліза в технології мусу | Євлаш, В. В.; Цихановська, І. В.; Феннич, Х. В. |
2015 | Підвищення біологічної та харчової цінності кулінарних виробів | Павлоцька, Л. Ф.; Коваленко, В. О.; Александров, О. В.; Цихановська, І. В.; Барсова, З. В.; Босенко, В. О. |
2015 | Ферментативна обробка сировини та НВЧ-нагрівання в технології м’ясних виробів | Павлоцька, Л.Ф.; Коваленко, В. О.; Цихановська, І. В.; Бершадський, Б. В. |
2019 | Формування структурно-механічних властивостей желейно-мармеладних мас і органолептичних показників мармеладу з харчовою добавкою «Магнетофуд» | Вілков, С. М.; Цихановська, І. В.; Червякова, Т. І. |
2016 | Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використання | Цихановська, І. В.; Александров, О. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Цибань, Л. С. |