Browsing by Author Цихановська, І. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Використання наночастинок природних мінералів у харчових технологіяхЄвлаш, В. В.; Цихановська, І. В.
2019-05-15Вплив харчової добавки «Магнетофуд» на показники якості вівсяного печива під час зберіганняЦихановська, І. В.; Євлаш, В. В.; Скуріхіна, Л. А.; Павлоцька, Л. Ф.
2019-05-15Дослідження впливу харчової добавки «Магнетофуд» на фізико-хімічні показники м’ясних посічених напівфабрикатівСкуріхіна, Л. А.; Цихановська, І. В.; Павлоцька, Л. Ф.
2013Дослідження стійкості жиромагнетитової суспензії з додаванням мікроводорості Dunaliella Salina методом центрифугуванняДуденко, Н. В.; Цихановська, І. В.; Андрєєва, Є. І.; Язенкова, В. Є.
2019-05-15Економічна ефективність упровадження у виробництво інноваційної продукціїЄвлаш, В. В.; Круглова, О. А.; Цихановська, І. В.; Євлаш, Т. О.
2023Збагачення раціону харчування населення комплексом природних антиоксидантів у військовий часЛазарєва, Т. А; Лазарєв, М. І.; Цихановська, І. В.
2021-04-08Перспективи використання харчової нанодобавки на основі подвійного оксиду заліза в технології мусуЄвлаш, В. В.; Цихановська, І. В.; Феннич, Х. В.
2015Підвищення біологічної та харчової цінності кулінарних виробівПавлоцька, Л. Ф.; Коваленко, В. О.; Александров, О. В.; Цихановська, І. В.; Барсова, З. В.; Босенко, В. О.
2015Ферментативна обробка сировини та НВЧ-нагрівання в технології м’ясних виробівПавлоцька, Л.Ф.; Коваленко, В. О.; Цихановська, І. В.; Бершадський, Б. В.
2016Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використанняЦихановська, І. В.; Александров, О. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Цибань, Л. С.