Browsing by Author Цихановська, Ірина Василівна
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Вплив жиро-магнетитової суспензії на функціонально-технологічні показники яловичого фаршу | Євлаш, Вікторія Владленівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Цихановська, Ірина Василівна; Александров, Олександр Валентинович |
2017 | Дослідження впливу біологічно активної добавки на процеси окиснення ліпідів | Цихановська, Ірина Василівна; Демидов, Ігор Миколайович; Александров, Олександр Валентинович; Гонтар, Тетяна Борисівна; Павлоцька, Лариса Федорівна |
2017 | Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м’ясних посічених напівфабрикатів | Цихановська, Ірина Василівна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Александров, Олександр Валентинович; Гонтар, Тетяна Борисівна |
2015 | Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі "олія – ліпідо-магнетитова суспензія" | Цихановська, Ірина Василівна; Барсова, Зоя Валеріївна; Демидов, Ігор Миколайович; Павлоцька, Лариса Федорівна |
2019 | Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів заліза: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції | Євлаш, Вікторія Владленівна; Цихановська, Ірина Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2019 | Наукове обґрунтування технологій харчових продуктів із поліфазною структурою з використанням наночастинок оксидів заліза: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукції | Євлаш, Вікторія Владленівна; Цихановська, Ірина Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2012 | Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія | Павлоцька, Лариса Федорівна; Дуденко, Ніна Василівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Александров, Олександр Валентинович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Євлаш, Вікторія Владленівна |
2012 | Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія | Дуденко, Ніна Василівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Цихановська, Ірина Василівна; Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Александров, Олександр Валентинович; Коваленко, Валентина Олексіївна; Скуріхіна, Людмила Андрониківна; Євлаш, Вікторія Владленівна |
2017 | Технологія низькотемпературного приготування виробів із гречки | Александров, Олександр Валентинович; Рябчиков, Микола Львович; Цихановська, Ірина Василівна |
2017 | Удосконалення технології виробництва житнього хліба, збагаченого харчовою добавкою комплексної дії | Євлаш, Вікторія Владленівна; Павлоцька, Лариса Федорівна; Цихановська, Ірина Василівна; Александров, Олександр Валентинович; Гонтар, Тетяна Борисівна |
2019 | Удосконалення технології вівсяного печива шляхом уведення до рецептури харчової добавки "Магнетофуд" на основі дво- та тривалентного заліза | Цихановська, Ірина Василівна |