Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27592
Title: Удосконалення технології виробництва житнього хліба, збагаченого харчовою добавкою комплексної дії
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Цихановська, Ірина Василівна
Александров, Олександр Валентинович
Гонтар, Тетяна Борисівна
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш В. В., Павлоцька Л. Ф., Цихановська І. В., Александров О. В., Гонтар Т. Б. Удосконалення технології виробництва житнього хліба, збагаченого харчовою добавкою комплексної дії. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 245-246.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27592
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_245-246.pdf147.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.