Browsing by Author Фролова, Т. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Асортимент рисових круп в УкраїніФролова, Т. В.; Грінчук, А. О.
2016Використання хітозану для збільшення терміну придатності плодів і овочівЛетута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2021Дослідження антимікробних властивостей плівкоутворювальних композиційДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2019-05-15Дослідження мікробіологічних показників плодів солодкого перцю та баклажанівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2021-04-08Експертиза плавлених сирівФролова, Т. В.; Гармс, П. О.
2021Майнор із підприємництва як модель факультативного навчання в університетіЛетута, Т. М.; Фролова, Т. В.; Дамянова, С.
2020Моніторинг ринку зернобобових в УкраїніЛенерт, С. О.; Фролова, Т. В.; Ужвій, Л. І.
2019Міні-дослідження й власні розробки як складові самостійної роботи під час вивчення дисципліни «Товарна інформація»Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2021Обробка томатних овочів плівкоутворювальними композиціямиДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2020Характеристика збудників захворювання свіжих овочівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2021-04-08Харчова цінність олійФролова, Т. В.; Зіньковський, Є. О.
2020Чинники розвитку сучасної вищої освітиФролова, Т. В.; Скоробогатько, В. І.; Петрова, Т.