Browsing by Author Фролова, Т. В.
Showing results 1 to 14 of 14
Issue Date | Title | Author(s) |
2021-04-08 | Асортимент рисових круп в Україні | Фролова, Т. В.; Грінчук, А. О. |
2018 | Вивчення складу мікробіоти плодів родини пасльонових | Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2016 | Використання хітозану для збільшення терміну придатності плодів і овочів | Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2021 | Дослідження антимікробних властивостей плівкоутворювальних композицій | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2019-05-15 | Дослідження мікробіологічних показників плодів солодкого перцю та баклажанів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2021-04-08 | Експертиза плавлених сирів | Фролова, Т. В.; Гармс, П. О. |
2018 | Застосування у навчальному процесі проблемних лекцій | Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2021 | Майнор із підприємництва як модель факультативного навчання в університеті | Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.; Дамянова, С. |
2020 | Моніторинг ринку зернобобових в Україні | Ленерт, С. О.; Фролова, Т. В.; Ужвій, Л. І. |
2019 | Міні-дослідження й власні розробки як складові самостійної роботи під час вивчення дисципліни «Товарна інформація» | Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2021 | Обробка томатних овочів плівкоутворювальними композиціями | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2020 | Характеристика збудників захворювання свіжих овочів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2021-04-08 | Харчова цінність олій | Фролова, Т. В.; Зіньковський, Є. О. |
2020 | Чинники розвитку сучасної вищої освіти | Фролова, Т. В.; Скоробогатько, В. І.; Петрова, Т. |