Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22323
Title: Експертиза плавлених сирів
Authors: Гармс, П. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Фролова, Т. В.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Гармс П. О. Експертиза плавлених сирів. Наук. кер. Т. В. Фролова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 99
Series/Report no.: Товарознавчі аспекти дослідження ринку товарів, їх якості та експертизи;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22323
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-99.pdf99.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.