Browsing by Author Трощий, Т. В.
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Використання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодких | Трощий, Т. В.; Тютюкова, Д. О.; Кобилинська, Н. В. |
2013 | Досвід запровадження інформаційно-комунікаційних технологій під час вивчення дисциплін циклу професійної та практичної підготовки | Горальчук, А. Б.; Трощий, Т. В. |
2012 | Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу | Горальчук, А. Б.; Трощий, Т. В.; Пивоваров, П. П. |
2015 | Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології". | Перцевой, Ф. В.; Дроменко, О. Б.; Гурський, П. В.; Янчева, М. О.; Камсуліна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Трощий, Т. В.; Журавльов, С. В.; Омельченко, С. Б.; Нагорний, О. Ю.; Федак, Н. В. |
2011-05-19 | Наукові основи технології виробництва рослинних вершків | Горальчук, А. Б.; Трощий, Т. В.; Рябець, О. Ю. |
2016 | Оптимізація технологічних режимів обробки перцю солодкого для заморожених напівфабрикатів | Журавльов, С. В.; Гурікова, І. М.; Трощий, Т. В. |
2015 | Перспективи використання карагінану в технологіях солодких соусів на основі молочної сировини | Трощий, Т. В.; Роповка, О. М. |
2013 | Перспективи оновлення асортименту оздоблювальних напівфабрикатів | Трощий, Т. В.; Кобилинська, Н. В.; Кравченко, А. В. |
2014-05-22 | Перспективи розробки технології молочних соусів-топінгів | Трощий, Т. В.; Рябець, О. Ю.; Кобилинська, Н. В. |
2011-05-19 | Перспективні шляхи удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів | Трощий, Т. В.; Чоні, І. В.; Омельченко, С. Б. |
2012 | Розробка технології паштетів м’ясних із використанням капсульованих соусів | Трощий, Т. В.; Пивоваров, П. П. |
2012 | Шляхи оновлення асортименту сирних напівфабрикатів | Трощий, Т. В.; Тютюкова, Д. О. |