Browsing by Author Трощий, Т. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Досвід запровадження інформаційно-комунікаційних технологій під час вивчення дисциплін циклу професійної та практичної підготовкиГоральчук, А. Б.; Трощий, Т. В.
2012Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складуГоральчук, А. Б.; Трощий, Т. В.; Пивоваров, П. П.
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".Перцевой, Ф. В.; Дроменко, О. Б.; Гурський, П. В.; Янчева, М. О.; Камсуліна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Трощий, Т. В.; Журавльов, С. В.; Омельченко, С. Б.; Нагорний, О. Ю.; Федак, Н. В.
2011-05-19Наукові основи технології виробництва рослинних вершківГоральчук, А. Б.; Трощий, Т. В.; Рябець, О. Ю.
2016Оптимізація технологічних режимів обробки перцю солодкого для заморожених напівфабрикатівЖуравльов, С. В.; Гурікова, І. М.; Трощий, Т. В.
2015Перспективи використання карагінану в технологіях солодких соусів на основі молочної сировиниТрощий, Т. В.; Роповка, О. М.
2013Перспективи оновлення асортименту оздоблювальних напівфабрикатівТрощий, Т. В.; Кобилинська, Н. В.; Кравченко, А. В.
2014-05-22Перспективи розробки технології молочних соусів-топінгівТрощий, Т. В.; Рябець, О. Ю.; Кобилинська, Н. В.
2011-05-19Перспективні шляхи удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатівТрощий, Т. В.; Чоні, І. В.; Омельченко, С. Б.
2012Розробка технології паштетів м’ясних із використанням капсульованих соусівТрощий, Т. В.; Пивоваров, П. П.
2012Шляхи оновлення асортименту сирних напівфабрикатівТрощий, Т. В.; Тютюкова, Д. О.