Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48193
Title: Розробка технології паштетів м’ясних із використанням капсульованих соусів
Authors: Трощий, Т. В.
Пивоваров, П. П.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Трощий Т. В., Пивоваров П. П. Розробка технології паштетів м’ясних із використанням капсульованих соусів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 96-97.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48193
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_96-97.pdf167.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.