Browsing by Author Торяник, Д. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Адаптація україномовних навчальних відеофільмів із хімії для студентів-іноземцівАксьонова, О. Ф.; Пілюгіна, І. С.; Борисова, А. О.; Торяник, Д. О.
2011-05-19Аналіз структури водяних розчинів сахарози за даними в'язкості та комп'ютерного моделюванняТоряник, О. І; Торяник, Д. О.
2021Вивчення рівня споживання населенням продуктів із високим вмістом вітаміну D шляхом використання відкритих баз данихАксьонова, О. Ф.; Торяник, Д. О.; Губський, С. М.
2011Визначення загальної антиоксидантної активності червоних сухих вин шляхом кулонометричного титруванняОтрошко, Н. О.; Торяник, Д. О.; Кисельова, Н. В.
2011-05-19Визначення параметрів якості йодованої соліАксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Бойко, Н. В.; Торяник, Д. О.
2016Визначення часу спін-спінової релаксації за даними ЯМР-дослідженняТоряник, Д. О.; Дьяков, О. Г.; Аксьонова, О. Ф.; Павлюк, І. М.
2016Досвід реалізації міждисциплінарних зв’язків під час викладання дисципліни «Екологічна експертиза харчових виробництв»Аксьонова, О. Ф.; Торяник, Д. О.
2012Дослідження водяних розчинів глюкози методом молекулярної динамікиТоряник, Д. О.
2016Дослідження параметрів термостата ЯМР на фізичній моделіДьяков, О. Г.; Торяник, Д. О.; Павлюк, І. М.
2013Дослідження структури водних розчинів сахаридів методом молекулярної динамікиТоряник, Д. О.
2023Ентропія в процесі сушінняТоряник, Д. О.
2023Звіт про науково-дослідну роботу "Фізико-математичне моделювання тепломасообмінних процесів під час виробництва харчової продукції" (остаточний)Пак, А. О.; Погожих, М. І.; Завгородній, О. І.; Торяник, Д. О.; Сіняєва, О. В.
2019-05-15Кореляція часів спін-ґраткової та спін-спінової релаксації з фізико-хімічними властивостями водних розчинів етиленгліколюТоряник, Д. О.; Дьяков, О. Г.; Аксьонова, О. Ф.
2013Метод молекулярної динаміки та його програмне забезпеченняТоряник, Д. О.
2020Методика визначення енергії активації за даними термогравіметричного аналізуАртамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.,; Торяник, Д. О.; Аксьонова, О. Ф.
2023Моделювання водних розчинів сахарози методом молекулярної динамікиТоряник, Д. О.
2019Необхідність застосування інструментів медіаграмотності та розвитку навичок критичного мислення у вивченні нутриціологіїАксьонова, О. Ф.; Павлоцька, Л. Ф.; Торяник, Д. О.; Зіненко, О. Д.
2011Оптимізація виробничих запасівТоряник, Д. О.; Бойко, Н. В.; Лісіцька, Т. В.
2009Оптимізація рецептурного складу реструктурованого напівфабрикату з диніПестіна, Г. О.; Торяник, Д. О.
2011-05-19Оптимізація технологічного процесу виробництва желейної продукції на основі драглеутворювачів різної природи методом математичного моделюванняГригоренко, А. М.; Торяник, Д. О.; Фощан, А. Л.