Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20601
Title: Методика визначення енергії активації за даними термогравіметричного аналізу
Authors: Артамонова, М. В.
Шматченко, Н. В.,
Торяник, Д. О.
Аксьонова, О. Ф.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Артамонова М. В., Шматченко Н. В., Торяник Д. О., Аксьонова О. Ф. Методика визначення енергії активації за даними термогравіметричного аналізу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 7-8.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20601
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_7-8.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.