Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20601
Title: | Методика визначення енергії активації за даними термогравіметричного аналізу |
Authors: | Артамонова, М. В. Шматченко, Н. В., Торяник, Д. О. Аксьонова, О. Ф. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Артамонова М. В., Шматченко Н. В., Торяник Д. О., Аксьонова О. Ф. Методика визначення енергії активації за даними термогравіметричного аналізу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 7-8. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20601 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_7-8.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.