Browsing by Author Ткачова, С.С.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Класифікація конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесу | Василенко, В.О.; Ткачова, С.С. |
2009 | Комплексний аналіз мотивації праці та якості обслуговування у закладах ресторанного господарства | Ткачова, С.С.; Цибіна, О.М. |
2022 | Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти | Сагачко, Ю.М.; Смігунова, О.В.; Таран, О.М.; Ткачова, С.С. |
2012 | Моделювання ресторанного продукту | Ткачова, С.С.; Іванова, Т.П. |
2013 | Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в сегменті швидкого харчування | Ткачова, С.С. |
2011 | Ресторанний бізнес: основні етапи становлення та розвитку | Ткачова, С.С. |
2009 | Сучасні підходи до визначення сутності поняття «конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу» | Ткачова, С.С. |
2011 | Інтегрований підхід до визначення сутності поняття «конкурентоспроможність підприємства» | Ткачова, С.С. |