Browsing by Author Ткачова, С.С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Класифікація конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесуВасиленко, В.О.; Ткачова, С.С.
2009Комплексний аналіз мотивації праці та якості обслуговування у закладах ресторанного господарстваТкачова, С.С.; Цибіна, О.М.
2022Методичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освітиСагачко, Ю.М.; Смігунова, О.В.; Таран, О.М.; Ткачова, С.С.
2012Моделювання ресторанного продуктуТкачова, С.С.; Іванова, Т.П.
2013Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в сегменті швидкого харчуванняТкачова, С.С.
2011Ресторанний бізнес: основні етапи становлення та розвиткуТкачова, С.С.
2009Сучасні підходи до визначення сутності поняття «конкурентна перевага підприємства ресторанного бізнесу»Ткачова, С.С.
2011Інтегрований підхід до визначення сутності поняття «конкурентоспроможність підприємства»Ткачова, С.С.