Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23670
Title: | Комплексний аналіз мотивації праці та якості обслуговування у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Ткачова, С.С. Цибіна, О.М. |
Keywords: | комплексний аналіз;мотивація праці;якість;обслуговування;заклади ресторанного господарства;comprehensive analysis;work motivation;quality;service;restaurant establishments;комплексный анализ;мотивация труда;качество;обслуживание;заведения ресторанного хозяйства |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Ткачова С. С., Цибіна О. М. Комплексний аналіз мотивації праці та якості обслуговування у закладах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 644-649. |
Abstract: | Запропоновано алгоритм комплексного аналізу мотивації праці персоналу та якості обслуговування споживачів на підставі проведених у закладах ресторанного господарства досліджень. Algorithm of complex analysis of personnel for motivating personel labor and quality of servicing customers on the basis of the researches held in restaurant business enterprises is suggested. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23670 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_91.pdf | 158.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.