Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22341
Title: Класифікація конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесу
Authors: Василенко, В.О.
Ткачова, С.С.
Keywords: конкурентні переваги;підприємства ресторанного бізнесу;класифікація;competitive advantages;restaurant business enterprises;classification;конкурентные преимущества;предприятия ресторанного бизнеса;классификация
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Василенко В. О., Ткачова С. С. Класифікація конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесу. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 584-595.
Abstract: Досліджено існуючі зарубіжні та вітчизняні наукові підходи щодо класифікації конкурентних переваг підприємств. Систематизовано класифікаційні ознаки та види конкурентних переваг. Запропоновано авторський підхід щодо класифікації конкурентних переваг підприємств ресторанного бізнесу.
Existing foreign and native scientific approaches to the classification of competitive advantages of enterprises are researched. Classification features and types of competitive advantages are systemized. The author’s approach to the classification of competitive advantages of restaurant business are suggested.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22341
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_1_82.pdf203.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.