Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19815
Title: Ресторанний бізнес: основні етапи становлення та розвитку
Authors: Ткачова, С.С.
Keywords: ресторанний бізнес;етапи становлення;розвиток;restaurant business;formation stages;development;ресторанный бизнес;этапы становления;развитие
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ткачова С. С. Ресторанний бізнес: основні етапи становлення та розвитку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 2(14). С. 510-519.
Abstract: Визначено та охарактеризовано основні етапи становлення та розвитку світового та національного ресторанного бізнесу. У межах кожного етапу систематизовано найбільш значущі події та напрацювання, визначено ролі ресторанного бізнесу в суспільстві.
Key stages in the development of world and national restaurant business are defined and characterized. The most significant events and achievements are systematized, the roles of the restaurant business in society are determined within each stage.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19815
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_2_73.pdf193.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.