Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17377
Title: Моделювання ресторанного продукту
Authors: Ткачова, С.С.
Іванова, Т.П.
Keywords: продукт;ресторанний продукт;моделювання;product;restaurant product;modeling;ресторанный продукт;моделирование
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ткачова С. С., Іванова Т. П. Моделювання ресторанного продукту. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 234-241.
Abstract: Проаналізовано наукові підходи щодо складу ресторанного продукту. Запропоновано вдосконалення функцій суб’єктів ресторанного бізнесу. Розроблено модель ресторанного продукту.
The scientific approaches to the composition of the restaurant product are analyzed. Improving the functions of subjects of restaurant business is offered. The model of the restaurant product is designed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17377
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__35.pdf339.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.