Browsing by Author Сюсель, О. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатівОдарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Сподар, К. В.; Сюсель, О. О.
2011-10-20Використання нових методів оцінки якості овочевої сировиниОдарченко, Д. Ф.; Діденко, О. В.; Сюсель, О. О.
2010Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тістаОдарченко, М. С.; Винник, Л. О.; Сюсель, О. О.
2012Дослідження безпечності заморожених напівфабрикатів із журавлини та калиниОдарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Сюсель, О. О.
2011Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберіганняОдарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Бабіч, А. О.; Сюсель, О. О.
2013Дослідження процесу заморожування ягід калини звичайноїОдарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Сюсель, О. О.; Кудряшов, А. І.
2012-04-25Дослідження термічної оборотності процесу заморожування напівфабрикату борщової заправкиСюсель, О. О.
2012Контроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостямиОдарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Штих, С. В.; Сюсель, О. О.
2012-04-25Кріоскопічні та оптичні методи товарознавчої оцінки карася річковогоСюсель, О. О.
2012-04-25Нові плавлені сири з підвищеною біологічною цінністюСюсель, О. О.
2013Особливості та проблеми взаємодії теоретичної і практичної підготовки студентів у ВНЗ УкраїниОдарченко, М. С.; Сюсель, О. О.
2012Оцінка безпечності ягідних напівфабрикатівОдарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Сюсель, О. О.
2012Спосіб виробництва нових плавлених сирів підвищеної біологічної цінностіСорокіна, С. В.; Сюсель, О. О.
2012-04-25Товарознавча оцінка журавлини свіжої як потенційної сировини для виробництва напівфабрикатівСюсель, О. О.