Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Селютін, В. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 33
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Гастрономічний туризм як перспективний напрям розвитку вітчизняного туризму
Селютін, В. М.
;
Ноженко, Б. О.
2013
Засоби діагностики якості підготовки менеджерів у системі корпоративних стандартів освіти
Яцун, Л. М.
;
Селютін, В. М.
2012
Кластеризація як інструмент формув ання цільових регіональних програм розвитку сфери харчування населення
Селютін, В. М.
2019
Козацькі страви як складова привабливості туристів
Селютін, В. М.
;
Ляліна, О. О.
2019
Менеджмент якості ресторанних послуг в туризмі
Селютін, В. М.
;
Шевченко, К. Г.
2020
Модифікація SWOT-аналізу як стратегічного інструменту оцінювання ресторанного господарства
Селютін, В. М.
;
Ольшанський, О. В.
2011
Особливості розвитку сфери туризму у світовому господарстві
Селютін, В. М.
;
Токарчук, Г. В.
2019-05-15
Особливості управління інноваціями на підприємствах готельного господарства
Селютін, В. М.
2014-05-22
Потенціал і напрями розвитку пізнавального туризму в Харківській області
Селютін, В. М.
2012
Проблеми та перспективи розвитку кулінарного туризму на Харківщині
Селютін, В. М.
;
Шевченко, Д. Є.
2011
Проблеми та шляхи вдосконалення системи логістики торговельних мереж
Селютін, В. М.
;
Бондаренко, Л. С.
2011
Проблеми та шляхи оптимізації робочого часу адміністраторів торговельних підприємств
Селютін, В. М.
;
Зубко, І. М.
2019
Проблеми і перспективи формування гастротурів на основі української кухні
Селютін, В. М.
;
Байрачна, М. А.
2016
Підвищення ефективності самостійної роботи студентів спеціальності «Менеджмент»
Ольшанський, О. В
;
Селютін, В. М.
2011
Підвищення стратегічного потенціалу як умова успіху підприємств розважального бізнесу
Селютін, В. М.
;
Кобченко, В. В.
2011
Підготовка до Євро-2012 як чинник активізації міжнародного туризму в Україні
Селютін, В. М.
;
Шахворостова, І. О.
2022
Розвиток ресторанної інфраструктури туристських дестинацій
Яцун, Л. М.
;
Селютін, В. М.
2019
Самостійна робота як важлива умова формування загальних і спеціальних компетенцій студентів
Селютін, В. М.
;
Віннікова, В. В.
2021-04-08
Системні проблеми моделювання стратегій зовнішньоекономічної діяльності
Селютін, В. М.
;
Голіков, М.
2013
Сучасні методи викладання дисципліни «Управління персоналом»
Селютін, В. М.