Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17584
Title: Проблеми та перспективи розвитку кулінарного туризму на Харківщині
Authors: Селютін, В. М.
Шевченко, Д. Є.
Keywords: кулінарний туризм;Харківщина;розвиток;culinary tourism;Kharkiv region;development;кулинарный туризм;Харьковщина;развитие
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Селютін В. М., Шевченко Д. Є. Проблеми та перспективи розвитку кулінарного туризму на Харківщині. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 349-358.
Abstract: Розглянуто поняття кулінарного туризму як інноваційного напрямку та проблеми його розвитку на Харківщині. Досліджено сучасний стан готельної, ресторанної й туристичної галузей у регіоні та запропоновано шляхи подолання проблем.
The concept of culinary tourism as an innovative development in the Kharkiv region, problems of enforcement were considered. The modern state of hotel, restaurant and tourism industries in the region were investigated. Were proposed solution to the problems of development of this strategic program.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17584
Appears in Collections:Випуск 1 (15) Ч2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2012_1(2)__52.pdf299.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.