Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27479
Title: Модифікація SWOT-аналізу як стратегічного інструменту оцінювання ресторанного господарства
Authors: Селютін, В. М.
Ольшанський, О. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Селютін В. М., Ольшанський О. В. Модифікація SWOT-аналізу як стратегічного інструменту оцінювання ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 173-175.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27479
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_173-175.pdf329.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.