Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27479
Title: | Модифікація SWOT-аналізу як стратегічного інструменту оцінювання ресторанного господарства |
Authors: | Селютін, В. М. Ольшанський, О. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Селютін В. М., Ольшанський О. В. Модифікація SWOT-аналізу як стратегічного інструменту оцінювання ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 173-175. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27479 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_14.05.20_173-175.pdf | 329.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.