Browsing by Author Свідло, Карина Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначенняСвідло, Карина Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
2016Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїПересічний, Михайло Іванович; Свідло, Карина Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Розробка фізіологічно-математичної моделі оцінки якості харчової продукціїЖулінська, Оксана Володимирівна; Свідло, Карина Володимирівна; Мостова, Людмила Миколаївна; Мартиненко, Леонід Григорович
2014-06-10Спосіб виробництва варених ковбасних виробівЛазарєва, Тетяна Анатоліївна; Свідло, Карина Володимирівна; Дейниченко, Григорій Вікторович; Лазарєв, Микола Іванович; Долуда, Анна Володимирівна; Ільмінська, Ольга Олександрівна
2017Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.1.Черевко, Олександр Іванович; Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Свідло, Карина Володимирівна; Грищенко, І. М.; Тюрікова, І. С.; Антоненко, Артем Васильович; Магалецька, І. А.; Паламарек, Каріна Вікторівна; Собко, Анна Борисівна; Сушич, М. І.; Довга, О. О.; Ліфіренко, О. С.
2017Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.2.Черевко, Олександр Іванович; Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Свідло, Карина Володимирівна; Грищенко, І. М.; Тюрікова, І. С.; Антоненко, Артем Васильович; Магалецька, І. А.; Паламарек, Каріна Вікторівна; Собко, Анна Борисівна; Сушич, М. І.; Довга, О. О.; Ліфіренко, О. С.