Browsing by Author Свідло, Карина Володимирівна
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення | Свідло, Карина Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович |
2016 | Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Пересічний, Михайло Іванович; Свідло, Карина Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Розробка фізіологічно-математичної моделі оцінки якості харчової продукції | Жулінська, Оксана Володимирівна; Свідло, Карина Володимирівна; Мостова, Людмила Миколаївна; Мартиненко, Леонід Григорович |
2014-06-10 | Спосіб виробництва варених ковбасних виробів | Лазарєва, Тетяна Анатоліївна; Свідло, Карина Володимирівна; Дейниченко, Григорій Вікторович; Лазарєв, Микола Іванович; Долуда, Анна Володимирівна; Ільмінська, Ольга Олександрівна |
2017 | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.1. | Черевко, Олександр Іванович; Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Свідло, Карина Володимирівна; Грищенко, І. М.; Тюрікова, І. С.; Антоненко, Артем Васильович; Магалецька, І. А.; Паламарек, Каріна Вікторівна; Собко, Анна Борисівна; Сушич, М. І.; Довга, О. О.; Ліфіренко, О. С. |
2017 | Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч.2. | Черевко, Олександр Іванович; Пересічний, Михайло Іванович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Свідло, Карина Володимирівна; Грищенко, І. М.; Тюрікова, І. С.; Антоненко, Артем Васильович; Магалецька, І. А.; Паламарек, Каріна Вікторівна; Собко, Анна Борисівна; Сушич, М. І.; Довга, О. О.; Ліфіренко, О. С. |