Browsing by Author Пшенишнюк, Г. Ф.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вплив рецептурних компонентів на якість зернового хлібаМакарова, О. В.; Пшенишнюк, Г. Ф.; Іванова, Г. С.
2011Дослідження технології хліба з дискретним використанням житніх заквасок спонтанного бродінняПшенишнюк, Г. Ф.; Ковпак, Ю. С.
2015Розробка полікомпонентних пекарських сумішейПшенишнюк, Г. Ф.; Шмерига, А. А.
2013Спосіб консервування заквасок спонтанного бродіння в технології житньо-пшеничних сортів хлібаПшенишнюк, Г. Ф.; Макарова, О. В.; Чабан, А. Б.
2012Удосконалення складу заквасок спонтанного бродіння для житніх сортів хлібаПшенишнюк, Г. Ф.; Чабан, А. Б.
2011Удосконалення технології виробництва зернового хліба з використанням волого-теплової обробки зерна пшениціПшенишнюк, Г. Ф.; Іванова, Г. С.; Демченко, А. Б.
2015Удосконалення технології житньо-пшеничного хліба з використанням продуктів переробки круп’яних культурПшенишнюк, Г. Ф.; Шевчук, Н. В.
2013Удосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродінняПшенишнюк, Г. Ф.; Шевчук, Т. О.; Чабан, А. Б.