Browsing by Author Прісс, Олеся Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарстваЄвлаш, Вікторія Владленівна; Головко, Микола Павлович; Прісс, Олеся Петрівна; Серік, Максим Леонідович; Старостенко, Богдана Олександрівна; Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
2014Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна
2014Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температурПрісс, Олеся Петрівна; Калитка, Валентина Василівна
2017Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукціїТележенко, Любов Миколаївна; Прісс, Олеся Петрівна
2014Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умовПрісс, Олеся Петрівна
2017Харчова цінність малопоширених зелених культур, вирощених в умовах плівкових теплицьБурдіна, Ірина Олександрівна; Прісс, Олеся Петрівна; Злоєдова, А.В.
2014Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Кулик, Аліна Степанівна