Browsing by Author Погарська, Вікторія Вадимівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 60  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Активація важкорозчинних білок-хітинових нанокомплексів грибів шампіньйонів із використанням неферментативного каталізуПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2013Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочівПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Хоменко, Андрій Володимирович; Кострова, Катерина Валеріївна
2015Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчуванняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Соколова, Лора Михайлівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна
2014Вивчення впливу низькотемпературної обробки та кріодеструкції на збереження БАР і трансформацію інуліну під час розробки оздоровчих добавок із топінамбураПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Бессараб, Олександр Семенович; Балабай, Катерина Сергіївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2015Вивчення процесів кріомеханохімії високомолекулярних і низькомолекулярних нанокомплексів грибів шампіньйонів під час їх кріообробки з використанням рідкого азотуПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Кись, Валерія Валеріївна
2014Вивчення процесів механохімії під час переробки квіткового пилку в полівітамінні дрібнодисперсні порошкоподібні добавкиПавлюк, Раїса Юріївна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Соколова, Лора Михайлівна
2016Вивчення процесів механохімії під час розробки кріогенної технології нанопорошків із топінамбура з пребіотичними властивостямиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович
2018Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчуванняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Лосєва, Світлана Михайлівна
2016Вплив заморожування та неферментативного каталізу на руйнування гетерополісахаридбілкових нанокомплексів під час переробки топінамбураПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович
2017Вплив кріогенного заморожування та неферментативного каталізу на руйнування інулін-білкових нанокомплексів топінамбура до мономерівПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2016Вплив процесів механолізу на активацію нанокомплексів гетерополісахаридів із біополімерами плодів під час розробки нанотехнологійПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Каплун, Олена Анатоліївна; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Стуконоженко, Тетяна Аналіївна
2015-06-25Десерт із кисломолочного сиру з рослинними добавкамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Кіпенко, Галина Володимирівна
2019Кріомеханохімія і кріомеханодеструкція біополімерів у харчових нанотехнологіях під час переробки рослинної інуліновмісної сировини в оздоровчі добавкиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Максимова, Надія Пилипівна
2014Кріомеханічна модифікація добавок із шампіньйонів у вигляді дрібнодисперсного замороженого пюре з унікальними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Котюк, Тетяна Валеріївна
2016Лабораторний практикум з дисциплін "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі". Ч.1.Лабораторний практикум з дисциплін "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі". Ч.1.Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна
2016Лабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі".Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Максимова, Надія Пилипівна
2016Метод глибокої переробки каротинвмісних овочів та отримання наноїжі з використанням обладнання нового поколінняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Таубер, Роман Давід; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Котюк, Тетяна Валеріївна
2016Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній форміПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович
2018Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" – плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактикиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Тельонков, Олександр Євгенович; Погарський, Олексій Сергійович; Какадій, Юлія Петрівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
2016Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників із рекордними характеристикамиПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Скрипка, Лідія Іванівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна