Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7066
Title: Лабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі".
Authors: Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Раїса Юріївна
Максимова, Надія Пилипівна
Keywords: оцінювання якості;оцінка якості;переробка молока і молочних продуктів;харчові технології;біохімічні процеси;технологія галузі
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: Факт
Citation: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Лабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі": навч. посіб. для студ. спец. 181 "Харчові технології". Розд.1. Харчові технології переробки молока. Харків: Факт, 2016. 96 с.
Abstract: Лабораторний практикум з дисципліни «Технологія галузі» складений у відповідності з робочою програмою підготовки студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу» включає два розділи: «Харчові технології переробки молока» та «Харчові технології переробки плодів і овочів». Лабораторний практикум спрямований на закріплення теоретичних знань і отри- мання практичних навичок з відповідної технології галузі. Вивчення кожної тех- нології проводиться за алгоритмом, що включає: оцінку якості сировини; ви- вчення технології та технологічних схем виробництва; розгляд та вивчення осно- вних біохімічних, мікробіологічних, фізико-хімічних процесів, що відбуваються при виготовленні та зберіганні продуктів відповідно з молочної та плодоовочевої сировини; проведення продуктових розрахунків норм витрат сировини та допо- міжних матеріалів; виготовлення на лабораторному обладнанні дослідних партій продукції; дослідження відповідності якості готової продукції вимогам нормати- вної документації; проведення порівняння з аналогами
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7066
ISBN: 978-966-637-827-2
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohiya haluzi 2016_1.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.