Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23951
Title: Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Хоменко, Андрій Володимирович
Кострова, Катерина Валеріївна
Keywords: біотехнологія;функціональні кисломолочні напої;сколотина;пряні овочі;наноструктуроване пюре
Issue Date: 2013
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Хоменко А. В., Кострова К. В. Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2013. № 4/10 (64). С. 53-57.
Series/Report no.: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 4/10 (64)
Abstract: Робота присвячена розробці біотехнології отримання функціональних кисломолочних напоїв на основі сколотини з використанням в якості інновації добавок із коренів хрону, селери, імбиру та часнику у формі швидкозамороженого наноструктурованого пюре та екстрактами з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини (НЛПАРС), які характеризуються рекордним вмістом біологічно активних речовин (БАР).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23951
ISSN: 1729-3774
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pavlyuk_vostochno_evropeyskyy_zhurnal_peredovykh_tekhnolohyy_article_2013_4_10.pdf669.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.