Browsing by Author Одарченко, М. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальні проблеми підготовки магістрів за освітньо-професійною програмою «Управління безпечністю та якістю товарів»Одарченко, М. С.; Карбівнича, Т. В.; Карпенко, З. П.
2011-10-20Визначення деяких фізико-хімічних показників якості листкового тіста під час заморожуванняОдарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Шкода, О. О.; Максимова, А. О.
2015Використання методу проблемного навчання під час викладання професійно орієнтованих дисциплінОдарченко, М. С.; Карбівнича, Т. В.
2015Використання інноваційних комп’ютерних технологій під час вивчення дисципліни «Охорона праці»Одарченко, М. С.; Михайлик, В. І.
2010Властивості листкового тіста під час заморожуванняОдарченко, М. С.; Даниленко, Л. В.; Бондаренко, І. О.
2010Вплив низьких температур на деякі параметри листкового тістаОдарченко, М. С.; Винник, Л. О.; Сюсель, О. О.
2011-05-19Вплив низьких температур на фізико-хімічні показники листкового тістаОдарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О.
2009Дослідження випікання прісного листкового тіста та взаємозв'язок вологості та теплопровідності готових виробівОдарченко, М. С.; Андросов, В. Ю.
2011-05-19Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкоюОдарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О.
2011-10-20Дослідження основних колориметричних параметрів водних екстрактів ягід після зберіганняОдарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Звягінцева, Г. Л.
2011Дослідження основних колориметричних параметрів ягід після холодильного зберіганняОдарченко, А. М.; Одарченко, М. С.; Бабіч, А. О.; Сюсель, О. О.
2011Експертиза якості кефіру, що реалізується в торговельній мережі міста ХарковаОдарченко, М. С.; Ковальова, В. В.
2013Забезпечення виробництва молока високої якості за рахунок упровадження системи НАССРОдарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Соколова, Є. Б.
2019Забезпечення знань майбутніх фахівців з охорони праціОдарченко, М. С.; Михайлик, В. І.
2019-05-15Застосування «Стенда дослідження захисного заземлення» для підвищення рівня знань безпечної експлуатації електрообладнанняОдарченко, М. С.; Михайлик, В. І.
2016Застосування ділових ігор при викладанні економічних дисциплінОдарченко, М. С.; Піддубний, В. В.; Соколова, Є. Б.
2011Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертівОдарченко, М. С.; Сподар, К. В.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Карбівнича, Т. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Скирда, О. Є.; Сподар, К. В.; Лісніченко, О. О.
2021Моделювання рецептурного складу напівфабрикату для напою смузіОдарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.
2011Новий метод експертизи м’яса птиціОдарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Гасай, Є. Л.; Гордієнко, В. В.