Browsing by Author М’ячиков, О. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати водуКолесник, А. О.; Колесник, Т. Л.; М’ячиков, О. В.
2009Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберіганняСорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.; М’ячиков, О. В.
2010Дослідження показників якості поліетиленових пакетівКолесник, Т. Л.; Іванова, А. А.; М’ячиков, О. В.
2010Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостейКолесник, Т. Л.; М’ячиков, О. В.
2013Застосування ментальних карт під час вивчення дисципліни «Технічне регулювання»Головко, М. П.; М’ячиков, О. В.; Головко, Т. М.
2015Інноваційний досвід застосування «ментальних карток» під час викладання практичних занять із дисципліни «Технічне регулювання»М’ячиков, О. В.; Полупан, В. В.; Бакіров, М. П.
2011Інформаційна технологія впливу на харчові продуктиСокур, С. Л.; М’ячиков, О. В.