Browsing by Author М’ячиков, О. В.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Вплив кісткових домішок на підвищення здатності м’ясного фаршу зв’язувати воду | Колесник, А. О.; Колесник, Т. Л.; М’ячиков, О. В. |
2009 | Дослідження впливу нетрадиційної сировини на якість соняшникової олії під час зберігання | Сорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.; М’ячиков, О. В. |
2010 | Дослідження показників якості поліетиленових пакетів | Колесник, Т. Л.; Іванова, А. А.; М’ячиков, О. В. |
2010 | Дослідження якості продуктів методом функціонального аналізу властивостей | Колесник, Т. Л.; М’ячиков, О. В. |
2013 | Застосування ментальних карт під час вивчення дисципліни «Технічне регулювання» | Головко, М. П.; М’ячиков, О. В.; Головко, Т. М. |
2015 | Інноваційний досвід застосування «ментальних карток» під час викладання практичних занять із дисципліни «Технічне регулювання» | М’ячиков, О. В.; Полупан, В. В.; Бакіров, М. П. |
2011 | Інформаційна технологія впливу на харчові продукти | Сокур, С. Л.; М’ячиков, О. В. |