Browsing by Author Михайлов, Б. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Апарат для теплової обробки м’ясних кулінарних виробівБабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Михайлов, Б. В.; Чуб, В. М.; Гущин, О. В.
2021До питання очищення насіння цукрового буряка від кусочків стебелКозаченко, О. В.; Богомолов, О. В.; Комисаренко, В. О.; Михайлов, Б. В.
2023До питання первинної обробки зернових сумішейБогомолов, О. В.; Ірклієнко, В. І.; Богомолов, О. О.; Михайлов, Б. В.; Ромашко, А. М.; Солдатенко, Ю. І.
2022До питання сепарації насіння зернобобових культур на багатоярусному ударному сепараторіБогомолов, О. В.; Науменко, Є. М.; Михайлов, Б. В.; Лахтін, А. О.; Пилипенко, С. В.
2021-04-08Електроконтактне нагрівання в процесах і апаратах харчової промисловостіЧеревко, О. І.; Шевченко, А. О.; Михайлов, Б. В.; Олій, І. О.
2020Концептуальна реалізація апарата з ІнТМО для випарювання та ректифікаціїПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Михайлова, А. В.; Михайлов, Б. В.
2023Обладнання для переробки рослинної сировини з електроконтактним нагріваннямШевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В.
2022Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинамиШевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В.; Чайка, К. Ю.; Лахтін, А. О.
2023Проектування пристрою для замочування квасолі тепловим методом з електроконтактним нагріванням робочого агентуШевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В.
2023Розробка технологічної лінії для виробництва консервованої квасоліБогомолов, О. В.; Шевченко, А. О.; Михайлов, Б. В.
2021-04-08Складники поняття «зовнішній вигляд ділової людини»Руденко, С. М.; Михайлов, Б. В.
2024Удосконалення технологічної лінії з виробництва консервованої квасоліМихайлов, Б. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.