Browsing by Author Михайлик, В. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Використання інноваційних комп’ютерних технологій під час вивчення дисципліни «Охорона праці»Одарченко, М. С.; Михайлик, В. І.
2021-04-08Динаміка нещасних випадків на підприємствах УкраїниМихайлик, В. І.; Коломоєць, А. А.
2019Забезпечення знань майбутніх фахівців з охорони праціОдарченко, М. С.; Михайлик, В. І.
2019-05-15Застосування «Стенда дослідження захисного заземлення» для підвищення рівня знань безпечної експлуатації електрообладнанняОдарченко, М. С.; Михайлик, В. І.
2020Кваліметрія в нетрадиційному застосуванніМихайлик, В. І.; Тренбач, Л. І.
2009Комплексна оцінка якості сметанних десертівГордієнко, В. В.; Сесь, А. М.; Прокудіна, В. Ю.; Михайлик, В. І.
2014-05-22Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукціїМихайлик, В. І.; Сподар, К. В.; Купрікова, К. С.
2021-04-08Мікрокліматичні умови праці в аптечних закладахМихайлик, В. І.; Жученко, К. О.
2016Особливості організації самостійної роботи студентів у навчальному процесіКарпенко, З. П.; Михайлик, В. І.
2011Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирівСесь, А. М.; Михайлик, В. І.; Василець, К. К.; Звягінцева, Г. Л.
2024Сучасні тенденції розвитку інноваційних технологій в ресторанному бізнесіТатар, Л. В.; Летута, Т. М.; Кирилюк, О. М.; Михайлик, В. І.
2024Інновації в готельній індустрії та ресторанному бізнесі»: опорний конспект, спец. 241 "Готельно-Ресторанна Справа"Одарченко, Дмитро Миколайович; Кирилюк, Ольга Михайлівна; Михайлик, В. І.