Browsing by Author Маціпура, Т. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Вивчення амінокислотного складу замороженого дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонівПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.
2012Вивчення якості грибів шампіньйонів при низькотемпературному подрібненніПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.
2012Вивчення ІЧ-спектрів під час низькотемпературного подрібнення грибів шампіньйонівПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.
2009Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбузаПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, А. С.; Маціпура, Т. С.; Черноморд, Н. О.
2011-04Кріомеханічна модифікація добавок із грибів печериці в наноструктуровану формуПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Леухіна, Л. В.; Маціпура, Т. С.
2016Нанотехнології білкових рослинних добавок, отриманих із використанням неферментативного біокаталізуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, Т. С.; Котюк, Т. В.; Максимова, Н. П.
2013Нове про каротиноїди та окислювальні ферменти каротиноїдних овочів під час кріогенного "шокового" заморожування та подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, Т. С.; Лосєва, С. М.; Граділь, У. І.
2016Розробка наноструктурованого замороженого пюре з пребіотичними властивостями з використанням «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення шампіньйонівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, Т. С.; Середенко, Д. А.
2014-05-22Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із грибів шампіньйонів з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С.