Browsing by Author Маціпура, Т. С.
Showing results 1 to 10 of 10
Issue Date | Title | Author(s) |
2014-05-22 | Вивчення амінокислотного складу замороженого дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонів | Павлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С. |
2012 | Вивчення якості грибів шампіньйонів при низькотемпературному подрібненні | Павлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С. |
2012 | Вивчення ІЧ-спектрів під час низькотемпературного подрібнення грибів шампіньйонів | Павлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С. |
2009 | Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, А. С.; Маціпура, Т. С.; Черноморд, Н. О. |
2011-04 | Кріомеханічна модифікація добавок із грибів печериці в наноструктуровану форму | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Леухіна, Л. В.; Маціпура, Т. С. |
2016 | Нанотехнології білкових рослинних добавок, отриманих із використанням неферментативного біокаталізу | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, Т. С.; Котюк, Т. В.; Максимова, Н. П. |
2013 | Нове про каротиноїди та окислювальні ферменти каротиноїдних овочів під час кріогенного "шокового" заморожування та подрібнення | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, Т. С.; Лосєва, С. М.; Граділь, У. І. |
2016 | Розробка наноструктурованого замороженого пюре з пребіотичними властивостями з використанням «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення шампіньйонів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, Т. С.; Середенко, Д. А. |
2014-05-22 | Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із грибів шампіньйонів з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення | Павлюк, Р. Ю.; Маціпура, Т. С. |
2013 | Інноваційні технології отримання наноструктурованого пюре з грибів шампіньйонів із використанням кріомеханодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Маціпура, Т. С.; Бутенко, Н. В. |