Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30796
Title: Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із грибів шампіньйонів з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Маціпура, Т. С.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Маціпура Т. С. Інноваційні технології дрібнодисперсного пюре із грибів шампіньйонів з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 118-120
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30796
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-118-120.pdf304.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.