Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30795
Title: Вивчення амінокислотного складу замороженого дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонів
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Маціпура, Т. С.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Маціпура Т. С. Вивчення амінокислотного складу замороженого дрібнодисперсного пюре з грибів шампіньйонів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 116-118
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30795
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-116-118.pdf306.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.