Browsing by Author Мартиненко, Л. Г.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Визначення енергії активації структурних перетворень у харчових продуктах під час термічної обробки | Мартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Клусович, Т. В. |
2012 | Моделювання впливу параметрів гідротермічної обробки на кулінарну готовність продуктів | Мартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К. |
2011 | Моделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктів | Мартиненко, Л. Г.; Карпенко, К. В.; Карпенко, Л. К. |
2017 | Мотивація як елемент активізації навчання при вивченні технічних дисциплін | Саморай, В. П.; Мартиненко, Л. Г. |
2013 | Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки | Мостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Комарова, М. О.; Галясний, І. В. |