Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55583
Title: Визначення енергії активації структурних перетворень у харчових продуктах під час термічної обробки
Authors: Мартиненко, Л. Г.
Карпенко, К. В.
Клусович, Т. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мартиненко Л. Г., Карпенко К. В., Клусович Т. В. Визначення енергії активації структурних перетворень у харчових продуктах під час термічної обробки. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 412-413.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55583
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_412-413.pdf490.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.