Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55583
Title: | Визначення енергії активації структурних перетворень у харчових продуктах під час термічної обробки |
Authors: | Мартиненко, Л. Г. Карпенко, К. В. Клусович, Т. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Мартиненко Л. Г., Карпенко К. В., Клусович Т. В. Визначення енергії активації структурних перетворень у харчових продуктах під час термічної обробки. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 412-413. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55583 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_412-413.pdf | 490.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.