Browsing by Author Малюк, Л. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 32  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Безпечне перебування споживачів у готелях України під час пандеміїМалюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М.
2011Визначення впливу салепу на антоціановий комплекс фруктових масМалюк, Л. П.; Cоколова, І. С.
2020Гостинність як детермінанта сфери обслуговуванняМалюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М.
2012Дослідження вмісту β-сітостеролу в господарсько-ботанічних сортах часникуДубініна, А. А.; Малюк, Л. П.; Ільків, І. С.
2011Дослідження впливу ароматичних добавок на фенольні сполуки ягідМалюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.
2013Дослідження реологічних характеристик салепу - загусника плодово-ягідних системМалюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю.
2013Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировиниМалюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю.
2016Загальні заходи безпеки в закладах сфери обслуговуванняМалюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М.
2021-04-08Заходи щодо захисту працівників ресторанів під час пандемії COVID-19Малюк, Л. П.; Шестопалов, А. С.
2013Метод проектів як форма креативного навчання студентівМалюк, Л. П.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2013Методика розробки стратегії поведінки споживачів у галузі готельного та ресторанного бізнесуМалюк, Л. П.; Варипаєв, О. М.
2021Методичне значення концепції емоційного інтелекту для сфери гостинностіМалюк, Л. П.; Варипаєв, О. М.
2013Методичні аспекти підготовки студентів із дисципліни «Стандартизація, сертифікація і метрологія»Малюк, Л. П.; Терешкін, О. Г.
2014-05-22Мінеральний склад водоростейЩербакова, Т. В.; Дейниченко, Г. В.; Малюк, Л. П.
2011Накопичення важких металів у гібридах огірків, районованих у Східній УкраїніМалюк, Л. П.; Міщенко, О. О.
2009Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консервантуМалюк, Л. П.; Зіолковська, А. В.
2013Память – светлаМалюк, Л. П.
2019-05-15Потреби в соціально-історичному виміріМалюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М.; Варипаєв, О. М.
2011-05-19Розробка соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировиниМалюк, Л. П.; Давидова, О. Ю.; Балацька, Н. Ю.
2012Роль логістичного сервісу в закладах готельного господарстваМалюк, Л. П.; Балацька, Н. Ю.; Давидова, О. Ю.